Brana

Urednica sam portala SubKultura.rs. Dešavanja u kulturi pratim od srednje škole i studija srpske književnosti, preko rada u Gradskoj biblioteci, nekadašnjim Subotičkim novinama i portalu Subotičke.rs.

Ponosna sam što je David Albahari nakon našeg druženja u Gradskoj biblioteci napisao kratku priču o Subotici, objavljenu u rubrici za kulturu Subotičkih novina. Što je Politikin zabavnik objavio priču o Subotičaninu Arturu Munku, lekaru i piscu koji je spašavao brodolomnike sa Titanika. Što uspomena na Isaka Tarkaija nije nestala i što je subotičkoj javnosti predstavljena uspešna filmska kompanija iz Irske nazvana po našem gradu.

Na našem Jutjub kanalu sačuvali smo audio-zapise gostovanja najpoznatijih domaćih književnika u Subotici i nastavili da snimamo savremene subotičke stvaraoce.

SubKultura želi da bude širom otvoren subotički prozor. Želim da izveštavamo, komentarišemo i preporučujemo izvan zadatih okvira i stereotipa.

SubKultura nastala je iz ljubavi prema umetničkom stvaralaštvu i novinarstvu. Ona predstavlja hobi na mom profesionalnom putu kroz IT industriju.

Hvala vam što nas pratite.

Branislava Žujović

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑