"Hell of a festival!" Palicson 2016. szeptember 7-től 11-ig

"Hell of a festival!" Palicson 2016. szeptember 7-től 11-ig

A fesztivál szervezője az Art & Popcorn produkciós ház.

A Dead Lake Horror & Wine Fesztivál első kiadását "Éljen a félelem!" (Cheers for Fears!) szlogennel 2015. szeptember 9-12 között tartották meg az Abbázia Moziban, Palicson. Az egész világ horror filmjeiből mutattak be válogatást. 

"Hell of a festival!" szlogennel az Abbázia Mozi szabadtéri színpadán 2016. szeptember 7. és 12. között tartják a második Dead Lake Horror & Wine Fesztivált.

Szerbiában létezik a horror műfaját élvező közönség, és a tavalyi bevezető jellegű fesztivál után az idén a kínálat szélesebb és jobb lesz.

A fesztivál 2016-ban verseny jelleget is ölt. A Cháron-díj, melyet tavaly az ismert rendező,  Nagrada Haron koja je prošle godine počasno dodeljena poznatom reditelju, forgatókönyvíró és producer, Juliani Richards kapott, az az idéntől a legjobb film díja lesz, amelyet a műfaj szakértőiből álló zsűri ítél oda. A zsűri tagjai:  Miko Aroma, Tomaž Horvat és Dejan Zečević.

12 filmet mutatnak be a fesztiválon, amiből nyolc verseng a Cháron-díjért. A legtöbb alkotásnak ez lesz a premierje Szerbiában. 

http://deadlake.rs/festival/